Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای شهر مشهد از احداث و بهره‌برداری ۸۰۰ پارکینگ با اعتباری بالغ بر ۷۴ میلیارد تومان تا پایان سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حمیدرضا موحدی‌زاده در صفحه اینستاگرام خود نوشت: "اولویت شورای پنجم شهر عزم و توان اجرایی مدیریت شهری مشهد مبنی بر احداث ۸۰۰ پارکینگ با اعتباری بالغ بر ۷۴ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۳۹۹ به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه پارکینگ آزادی در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع در سه طبقه و با زیربنایی حدود ۴۴ هزار مترمربع در پنج بلوک دارای سه سقف در حال احداث است که در پارکینگ آن پیش بینی محل پارک برای حدود ۷۰۰ خودرو و همچنین ۱۰۰ جای پارک موتورسیکلت و دوچرخه شده است.

این پروژه که در ضلع جنوبی بوستان ملت در حال اجراست با توجه به تقاضای شهروندان برای استفاده از بوستان ملت و کمبود پارکینگ در این محل و همچنین مشکلات پایانه اتوبوسرانی که در مجاورت بوستان قرار داشت در دستور کار قرار گرفت.

پایانه اتوبوسرانی آزادی با وجود توقف و تردد تعداد زیادی از اتوبوس‌ها آلودگی صوتی و محیطی برای شهروندان و افرادی که برای ورزش به بوستان ملت مراجعه می‌کردند، ایجاد می‌کرد که این موضوع گلایه‌های مردم را در برداشت.

طبق مصوبه شورای شهر و عزم مدیریت شهری تصمیم گرفته شد تا پارکینگ و پایانه اتوبوسرانی آزادی در سه طبقه با ظرفیت بالغ بر ۷۰۰ جای پارک خودرو در طبقه منهای دو، سکوهای توقف اتوبوس‌های شهری در طبقه منهای یک و طبقه همکف نیز به عنوان محل تردد عابران پیاده به همراه ایستگاه تاکسی و فضای سبز در ضلع جنوبی بوستان ملت و در زمین پایانه قبلی اجرا شود.

با توجه به تأخیر شش ماهه به وجود آمده در اتمام این پروژه به علت وجود معارضاتی مانند شبکه انتقال گاز و مخابرات در ابتدا با این تأخیرات که مجاز نیز هستند مواجه شد که محدودیت‌ها برطرف و عملیات اجرایی در سه شیفت کاری توسط شرکت عمرانی سازمان همیاری شهرداری‌ها درحال انجام است."

کد خبر 441730

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارکینگ شوراي شهر مشهد پروژه هاي عمراني ترافيک بودجه 99 شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بوستان ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی