Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد نسبت به ورودی ۳۰۰۰۰ تومانی شهربازی پارک ملت مشهد واکنش نشان داد.

یه گزارش قدس آنلاین محمد حاجیان شهری در واکنش به بلیت ورودی ۳۰ هزار تومانی شهربازی پارک ملت مشهد اظهار داشت: قرار است این مسئله بررسی شود اما شکل کار این است که شهروندان و مراجعه‌کنندگان، ۳۰ هزار تومان پرداخت کرده و سپس می‌توانند از تمامی دستگاه‌های تعبیه شده و موجود در شهربازی پارک ملت مشهد استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد بیان کرد: مشکلی که وجود دارد این است که برای مثال شهروندان مراجعه کننده اگر فرد مسن و میانسالی را نیز همراه خود داشته باشند باید برای وی نیز ورودی پرداخت کنند در حالی که این فرد ممکن است نتواند از وسایل استفاده کند.
حاجیان شهری عنوان کرد: زوار نیز ممکن است خانوادگی به این مکان مراجعه کنند در حالی که تمایلی به استفاده از وسایل شهربازی برای خود را نداشته باشند اما به دلیل اینکه فرزندشان برای مثال می‌خواهد از این وسایل استفاده کند و خودشان نیز باید حضور داشته باشند باید ورودی را بپردازند و عنوان کرده‌ایم که باید این مسئله که از سوی تنی چند از شهروندان به عنوان گلایه مطرح شده مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: طبق قراردادی که شهرداری با پیمانکار بسته باید ببینم متن پیمان چه بوده است از سوی دیگر ایراد دیگر این مسئله این است که خود ورودی نیز که قبلا معقول بوده اکنون به این نحو نیست.
حاجیان شهری در واکنش به مصاحبه یکی از پیمانکاران شهربازی پارک ملت مشهد با یکی از رسانه‌ها مبنی بر اینکه با اجرای این طرح از ورود اراذل به شهربازی جلوگیری شده اظهار داشت: این مسئله چه ارتباطی به قضیه دارد؟ طرح این مسئله پاک کردن صورت مسئله است.
منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پارک ملت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد